Verv din vennebedrift kampanje

Om kampanje

Brand vask og renhold AS ble etabler i 2014 som enkeltpersonforetak, vi er per i dag AS. Vi er god erfaren regjøringsbyrå, og ønsker å utvikle oss. Vi ønsker at flere bedrfit kan bli kjent med våre gode arbeid. Derfor ønsker vi å invitere deg til å delta på vår kampanje og verv en vennebedrift. Vi har over 18 års erfaring innenfor renhold. Vi benytter miljøvennlig og godkjente produkter. Vi tilpasser vasketiden etter kundens ønske og behov. Vi er svært opptatt av at kunden bli tilfredsstille, og for oss er tillit fra kunden svært viktig. Vi gir gratis befaringer! 

Hvis du allerede er kunde hos oss og ønsker å verve en vennebedrift. Du og den du verve vil få en  måned gratis faktura hver. 

Hvis du som bedrift ønsker å starte abonnement hos oss og har en vennebedrift som ønsker det samme. I denne kampanje, når dere sammen starter hos oss, dere vil da får en måned gratis faktura hver.

Om du er alenebedrift og ønsker å starte hos oss, vil du allikvel kunne få en god tilbud fra oss. Ikke nøl med å kontakt oss.

Kontakt oss for å høre om betingelser.